Lor Tatlisi
09:26 | Gönderen
Bulut Bey |
Kaydı Düzenle
Lor Tatlısı icin
Malzemeler:

Malzemeler:
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yumurta
- 1/2 kg tatlı lor
- 1 paket kabartma tozu
Şerbet:
- 2 su bardağı şeker
- 1 su bardağı su
- Yarım limonun suyu
Hazırlanışı: Malzemeler karıştırılır. Küçük toplar halinde yuvarlanıp yağlanmış tepsiye dizilir, üzeri pembeleşene kadar fırınlanır. Önceden hazırlanan ılık şerbet lorlu tatlı da ılıkken üzerine dökülür. Afiyet olsun.
Diger resimli yemek yariflerini okumak isterseniz Anne Kedi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Blog Menü
-
▼
2007
(459)
-
▼
Kasım
(53)
- Visneli Kek
- Lor Tatlisi
- Portakalli Havuclu Kek
- Cigirtma
- Ananasli Cheesecake
- Alman Pastasi
- Mandalinali Muffin
- Firinda Brokoli
- Sosisli Zeytinli Pogaca
- Limonlu Hindistancevizli Muffin
- Hamsi Tava
- Cayli Kek
- Zeytinyagli Ispanak
- Meyaneli Incik
- Kiyma Soslu Makarna
- Kumpir
- Kahvalti Pizzasi
- Etli Yaprak Sarma
- Karniyarik
- Portakalli Cheesecake
- Anne Kedi ile Yemek Tarifleri
- Key Lime Pie
- Lava Cake
- Mashed Potatoes
- Grilled Beef
- Chicken Curry
- Spanish Scramble
- Naan Bread
- Basil Chicken Fried Rice
- Stir Fried Ginger Chicken
- Ingilizce Yemek Tarifleri
- Ege Kurabiyesi
- Ahtabot Salatasi
- Hashasli Lokum
- Hurmali Bonbon
- Gul Mantisi (Sosyete Mantisi)
- Tuzda Balik
- Yiyecek alirken nelere dikkat etmek gerekir
- Mutfaktaki Kokulara Son Verme Yontemleri
- Lezzetin Puf Noktalari
- Pratik Mutfak Bilgileri
- Yemek Yaparken Aklinizda Bulunsun
- Mercimekli Borek
- Zeytinyagli Patlican Dolmasi
- Karisik Pizza
- Kazan Dibi
- Poncik
- Salsa Soslu Tavuk
- Hamsi Kusu
- Telli Baba Tatlisi
- Bebekler Icin Corbalar
- Bebekler icin mama- yemek tarifleri
- Mantarli, Tavuklu Japon Pilavi
-
▼
Kasım
(53)
0 yorum:
Yorum Gönder